Exclusieve online voorpremière op vrijdag 21 mei
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
Exclusieve online voorpremière op vrijdag 21 mei Bekijk online versie
NEDERLANDS FILM FESTIVAL
Kijk Ons   Deelnemende filmtheaters   Deze editie
Exclusieve online voorpremière LOVE IN A BOTTLE op Picl tijdens Kijk Ons
Exclusieve online voorpremière LOVE IN A BOTTLE op Picl tijdens Kijk Ons
Omcirkel vrijdag 21 mei in je agenda, want dan organiseert Kijk Ons in samenwerking met 28 filmtheaters de speciale online voorpremière van LOVE IN A BOTTLE. Kijk Ons is een samenwerking van NFF, Eye en de filmtheaters en biedt op verschillende momenten in het jaar exclusieve voorpremières van kwalitatieve, avontuurlijke en vernieuwende Nederlandse films.

LOVE IN A BOTTLE past goed in dit plaatje. Het is een film van Paula van der Oest over liefde in lockdown. Acteurs James Krishna Floyd en Hannah Hoekstra spelen de rollen van Lucky en Miles, beiden in quarantaine in hun eigen huis. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen? 

De eenmalige online vertoning, voorzien van een vooraf opgenomen Q&A met regisseur Paula van der Oest en actrice Hannah Hoekstra, is te zien via het online platform Picl.
Lees meer op filmfestival.nl
Steun jouw favoriete filmtheater
Deze Kijk Ons editie met LOVE IN A BOTTLE is, vanwege de sluiting van de filmtheaters, geheel online te beleven op Picl – het streamingplatform van de Nederlandse filmtheaters. Bij aankoop van een ticket steun je een theater naar keuze. Weten of jouw favoriete filmtheater meedoet? Bekijk via onderstaande knop het overzicht.
Bekijk het overzicht met deelnemende filmtheaters
Nu kijken: Paula van der Oest  
Nu kijken: Paula van der Oest
De waargebeurde verhalen van Lucia de Berk en Ingrid Jonker, de verfilming van TONIO, kleiner leed in TIRAMISU en de KLEINE IJSTIJD: het oeuvre van Paula van der Oest is veelomvattend. Wij zetten hieronder op een rij wat je waar on demand kunt zien. Perfect om de tijd tot de voorpremière van LOVE IN A BOTTLE te overbruggen!
Bekijk het overzicht S
Meer Kijk Ons films zien?
Eerdere edities van Kijk Ons of voorganger de Nederlandse Filmnacht gemist? Hieronder vind je vier kijktips voor de films van de vorige edities.
Nr. 10
Nr. 10
Op Picl
S
S
Love in a bottle
Love in a bottle
Op Pathé Thuis
S
S
Kom hier dat ik u kus
Kom hier dat ik u kus
Op Pathé Thuis
S
S
Instinct
Instinct
Op NPO Plus
S
S
Meer kijktips op filmfestival.nl
S
 
Call   030 - 2303800
Mail   info@filmfestival.nl
Volg ons
fb insta yt tw
Je ontvangt deze e-mail op 


Lees in ons privacy statement hoe wij omgaan met jouw gegevens.
afmelden?
 
NPO start  
deVolkskrant
vrienden Loterij