Een podcast over en met Nederlandse makers, ondernemers werkzaam voor of achter de schermen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
Een podcast over en met Nederlandse makers, ondernemers werkzaam voor of achter de schermen. Bekijk online versie
NEDERLANDS FILM FESTIVAL
CutCast   Nu Kijken   Nieuws
Nederlands Film Festival presenteert podcast ‘De Cutcast’ gehost door Julius Ponten en Hein van Joolen
Nederlands Film Festival presenteert podcast ‘De Cutcast’ gehost door Julius Ponten en Hein van Joolen
In een tijd dat de wereld een harde stop heeft ondervonden initiëren Julius Ponten en Hein van Joolen de Cutcast. Een podcast over en met Nederlandse makers, ondernemers werkzaam voor en achter de schermen. Reflecterend op hun eigen ervaringen en inzichten gaan Julius en Hein een ongedwongen gesprek aan over het leven en carrière met één of meerdere gasten uit de Nederlandse filmsector over het leven en carrière.

Met de Cutcast geeft het Nederlands Film Festival de komende periode de mensen voor en achter de schermen in de Nederlandse filmsector een gezicht in de samenleving. 

Te gast in de eerste vier podcastafleveringen zijn achtereenvolgens regisseur Mees Peijnenburg, showrunner en acteur Achmed Akkabi, programmeur en mede-eigenaar van de Filmhallen & The Movies Kadir Selcuk en oprichters van animatiestudio Holy Motion Marleen Slot en Mascha Halberstad. De podcast is te vinden in alle podcast-apps en via filmfestival.nl/cutcast. De opname van de podcast is ook te zien en beluisteren op het YouTube-kanaal van het NFF.

Over de hosts
Hein van Joolen is een ervaren distributeur met ervaring in de independent en studio-kant. Julius Ponten produceerde o.a. RABAT en WOLF, organiseerde honderden feesten en richt zich nu op het creëren van films en cultureel gedreven initiatieven.
De eerste aflevering
Noot aan de redactie

Het Nederlands Film Festival jubileert met de 40e editie die voor het publiek en professionals zowel online als op locatie plaatsvindt. Kijk voor meer informatie op: www.filmfestival.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Nederlands Film Festival
Nadia Doudou/Diane Borst
T: 030 – 2303800
E: publiciteit@filmfestival.nl

 
Call   030 - 2303800
Mail   info@filmfestival.nl
Volg ons
fb insta yt tw
Je ontvangt deze e-mail op 


Lees in ons privacy statement hoe wij omgaan met jouw gegevens.
afmelden?
 
NPO start  
deVolkskrant
vrienden Loterij