Nieuw partnership met Polestar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
Nieuw partnership met Polestar Bekijk online versie
NEDERLANDS FILM FESTIVAL
Nederlands Film Festival biedt samen met Polestar vervoer aan filmsterren
Nederlands Film Festival biedt samen met Polestar vervoer aan filmsterren

Het Nederlands Film Festival (NFF) is een samenwerking aangegaan met het nieuwe elektrische automerk Polestar. Op de 41e editie van het festival, van 24 september tot en met 2 oktober, rijdt de honderd procent elektrische Polestar 2 de filmmakers naar Utrecht. Op vrijdagavond 1 oktober is Polestar prominent aanwezig bij het Gouden Kalveren Gala om de filmsterren voor te rijden voor de uitreiking van de prestigieuze filmprijzen.

Silvia van der Heiden, Algemeen Directeur van het Nederlands Film Festival, heeft met Polestar een gedroomde partner gevonden. “Voor het festival staat innovatie, kwaliteit en duurzaamheid voorop. We zijn dan ook verheugd dat we met Polestar een carservice kunnen aanbieden die de sterren van nu en de toekomst vervoert.”

Willem Baudewijns, Managing Director Polestar Nederland: “Het Nederlands Film Festival houdt al jaren een vooruitstrevende koers. Ook Polestar richt zich op de toekomst, en heeft daarom in het NFF een perfecte partner gevonden. Wij kijken er daarom dit jaar naar uit om de sterren in onze 100% elektrische Polestar 2 te mogen vervoeren.”

Over het Nederlands Film Festival
Van vrijdag 24 september t/m zaterdag 2 oktober laat het Nederlands Film Festival het zien: in filmzalen door het hele land, online en in Utrecht. Het NFF presenteert nieuw talent, laat Digitale Cultuur beleven in Storyspace, biedt Masterclasses van makers uit binnen- en buitenland en toont een groot aanbod van de nieuwste en beste documentaires, korte films, dramaseries, speelfilms en animatie. Op vrijdag 1 oktober is het Gouden Kalveren Gala waar de prestigieuze filmprijzen worden uitgereikt.

Over Polestar
Polestar is het Zweedse, onafhankelijke premium elektrische performance automerk dat is opgericht door Volvo Cars en Geely Holding in 2017. Polestar profiteert van de technologische en technische synergieën met Volvo Cars en benut als gevolg daarvan aanzienlijke schaalvoordelen. Het merk is gevestigd in het Zweedse Göteborg en de auto’s zijn leverbaar in dertien markten in Europa, Noord-Amerika en China. In 2021 breidt Polestar uit in vijf nieuwe markten in Asia Pacific. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Beesd. Polestar heeft in Nederland vier Spaces (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag) en een Handover Center in Beesd. Polestar produceert twee elektrische performance auto’s. De Polestar 1 is een op kleine schaal geproduceerde elektrische performance hybrid GT met een carrosserie van carbon, 609 pk, 1.000 Nm en een elektrisch bereik van 124 km (WLTP) – het grootste bereik onder hybride auto’s. De Polestar 2, een elektrische performance fastback, is de eerste volledig elektrische auto van het merk die op grote schaal wordt geproduceerd. De line-up bestaat uit drie versies met verschillende accuvarianten tot 78 kWh en één of twee motoren, met in totaal tot 300 kW / 408 pk en 660 Nm. In de toekomst wordt het portfolio uitgebreid met de Polestar 3, een elektrische performance SUV én met de Polestar Precept, een designstudie die in 2020 is gepresenteerd. De Precept toont de visie op de toekomst van het merk op het gebied van duurzaamheid, digitale technologie en design. In april 2021 heeft Polestar de ambitie uitgesproken om tegen 2030 een volledig klimaatneutrale auto te creëren, zonder hiervoor bomen te hoeven planten om de uitstoot te compenseren.

Noot aan de redactie

Voor meer informatie over dit bericht, neem contact op met:


Nederlands Film Festival
Diane Borst
Tel. 06-24326613 of 030-2303800
E-mail: publiciteit@filmfestival.nl

S
 
Call   030 - 2303800
Mail   info@filmfestival.nl
Volg ons
fb insta yt tw
Je ontvangt deze e-mail op 


Lees in ons privacy statement hoe wij omgaan met jouw gegevens.
afmelden?
 
NPO start  
deVolkskrant
vrienden Loterij