De beste videoclips in Fullscreen x XITE
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
De beste videoclips in Fullscreen x XITE Bekijk online versie
NEDERLANDS FILM FESTIVAL
Videoclip 'vol' van MEROL in première op het Nederlands Film Festival
Videoclip 'vol' van MEROL in première op het Nederlands Film Festival

MEROL is zondagavond 26 september aanwezig op de rode loper van het Nederlands Film Festival in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht voor de première van haar nieuwste muziekvideo. De première vindt plaats tijdens het programma Fullscreen x XITE: De beste videoclips.
MEROL's video hoort bij haar single vol die ze op 15 september uitbrengt. Nooit eerder kreeg een videoclip een rode loper première op het festival. In Fullscreen x XITE worden de beste clips van eigen bodem aan het publiek vertoond en zijn er interviews met artiesten en filmmakers. Kijk voor meer informatie over dit programma en kaartverkoop op filmfestival.nl.

Muziekvideo-experts Job de Wit van Fullscreen en Gio Hansen van muziekplatform XITE zetten de videoclip in de spotlight. Onder meer clips van artiesten als Faberyayo tot Sevdaliza zijn te zien met als klap op de vuurpijl de première van MEROL’s vol. De muziekvideo is geregisseerd door Joost van Hezik, bekend van Kamp Koekieloekie en TreurTeeVee. De laatste serie werd in 2020 genomineerd voor een Gouden Kalf. Juryleden Gio Hansen, Ray Fuego en Emma Westenberg maken ook op deze avond bekend welke videoclip zij het beste vinden van het afgelopen jaar én wie de Publieksprijs in ontvangst neemt. XITE wijdt een dag later, op maandag 27 september, op hun kanaal een speciaal programma aan MEROL. In 4 at 4 MEROL worden vier muziekvideo’s van haar uitgezonden, inclusief de nieuwste clip.

Over XITE
XITE is de muziektelevisiezender met 24/7 muziekvideo’s. Met een uitgebreid aanbod van programma’s en verfrissende genres, biedt XITE voor iedere kijker wat wils. Op de online kanalen vind je het laatste nieuws over muziekvideo’s, artiesten, concerten en festivals. Kijk op: xite.nl.

Over het Nederlands Film Festival
Het Nederlands Film Festival presenteert nieuw talent, de nieuwste vormen van digitale cultuur in Storyspace, masterclasses van makers uit binnen- en buitenland en een groot aanbod van de nieuwste en beste documentaires, korte films, speelfilms en series.

Over MEROL
MEROL is de artiestennaam van de Nederlandse zangeres en songwriter Merel Baldé. Met haar nietsontziende, ondeugende teksten en popmuziek met jaren ’80 disco invloeden maakt ze vele tongen los. In 2018 brak de zangeres door met de single Lekker Met De Meiden. Vele successen volgden, waaronder de titel 3voor12/3FM Song van het Jaar 2019 voor Hou Je Bek En Bef Me en een Edison nominatie voor de single knaldrang in 2020. Momenteel werkt MEROL aan haar debuutalbum.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit bericht neem contact op met:
Nederlands Film Festival
Diane Borst
Tel. 06-24326613 of 030-2303800
publiciteit@filmfestival.nl

Voor interviews met MEROL neem contact op met:
Universal Music
Hilde Doornbos
Tel: 06-55535475
hilde.doornbos@umusic.com
S
 
Call   030 - 2303800
Mail   info@filmfestival.nl
Volg ons
fb insta yt tw
Je ontvangt deze e-mail op 


Lees in ons privacy statement hoe wij omgaan met jouw gegevens.
afmelden?
 
NPO start  
deVolkskrant
vrienden Loterij