100.000 bioscoopbezoekers voor De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
100.000 bioscoopbezoekers voor De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje Bekijk online versie
NEDERLANDS FILM FESTIVAL
Gouden Films   Nieuws   Pers
De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje bekroond met Gouden Film
De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje bekroond met Gouden Film
De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is door meer dan 100.000 bioscoopbezoekers bezocht. Hiermee is de familiefilm van regisseur Lucio Messercola bekroond met de Gouden Film. In De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje wordt Sinterklaas geadviseerd door Robert ten Brink, die daarmee in de voetsporen treedt van wijlen Bram van der Vlugt. Robert ten Brink en Martien Meiland hebben de tiende Gouden Film Award van dit jaar in ontvangst genomen. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.

Over de film
Boeven Mammie en Stan verlaten de gevangenis en willen maar één ding: wraak nemen op Sinterklaas. Ze reizen af naar Spanje en willen dat Sinterklaas niet naar Nederland komt. Als de Pieten ontdekken dat ze in het kasteel zijn opgesloten en dat telefooncontact niet mogelijk is, breekt er paniek uit. Zal het Sinterklaas en de Pieten lukken om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan hen te slim af?

Over de productie
De familiefilm De Grote Sinterklaasfilm:Trammelant in Spanje werd door Lucio Messercola geregisseerd en door Trui van de Brug geschreven. In de film zijn rollen weggelegd voor Robert ten Brink, Martien Meiland, Chris Tates, Noraly Beyer, Sara Robben, Filip Bolluyt, Giovanni Caminita, Meester Jesper, Party Piet Pablo (Okke Verberk), Joshua Albano, Wesley Mutsaars, Lennart Driesen, Stef de Reuver en Pamela Teves. Messercola Drama produceerde de film en Just Entertainment brengt de film uit in 120 bioscopen.

Awards
De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival, het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires en korte films die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.
Noot voor de redactie
Foto's van Martien Meiland en Robert ten Brink zijn hier rechtenvrij te downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nederlands Film Festival
Diane Borst
T: 030 230 3800
E: publiciteit@filmfestival.nl

Just Entertainment
Rianne Jongerden
T: 085 - 401 2000
E: rianne.jongerden@justentertainment.nl
S
 
Call   030 - 2303800
Mail   info@filmfestival.nl
Volg ons
fb insta yt tw
Je ontvangt deze e-mail op 


Lees in ons privacy statement hoe wij omgaan met jouw gegevens.
afmelden?
 
NPO start  
deVolkskrant
vrienden Loterij