‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
Bekijk online versie
NEDERLANDS FILM FESTIVAL
NFF Extended Online: COIVD-19-protocol
Op woensdag 17 juni van 16:00 - 17:00 uur organiseert NFF Extended in samenwerking met de Nederlandse Audiovisuele Producenten Alliantie (NAPA), de Vereniging van Nederlandse Content Producenten (NCP) en de Dutch Academy for Film (DAFF) een interactief online evenement over het onlangs ingevoerde COVID-19-protocol voor de audiovisuele sector. NFF Extended is gratis toegankelijk.

In het webinar wordt antwoord gegeven op vragen als ‘“Hoe moet je het protocol lezen?,” “Wat zijn de belangrijkste gevolgen?” en “Wat zijn de ervaringen tot nu toe?”

De nieuwe regelgeving wordt besproken vanuit de diverse disciplines. Moderator Joost de Vries spreekt onder meer met Manoushka Zeegelaar (ACT), Guido van Gennep (NSC) en Doreen Boonekamp (voorzitter werkgroep COVID-19-protocol) over de praktijk van het protocol. 
Aanmelden kan via de filmfestival.nl/extended.
S
Over de sprekers
Manoushka Zeegelaar Breeveld is actrice, zangeres en schrijfster en was te zien in o.a. De Libi, Tom Adelaar, Sonny Boy, Noord/Zuid en Kleine IJstijd en speelde in voorstellingen van Orkater, Bijlmer Parktheater en Urban Myth. 

Guido van Gennep is werkzaam als cameraman van speelfilms, commercials en videoclips, waaronder Tonio, Oorlogswinter, Suskind en Petticoat.

Doreen Boonekamp is als zelfstandig consultant internationaal en in Nederland actief in diverse bestuurs- en adviesfuncties, en o.a. directeur-bestuurder a.i. bij het Nederlands Film Festival voorzitter van de OMC-Group of Member States’ Experts on Co-production en voorzitter van de werkgroep die het COVID-19-protocol heeft opgesteld.

Producent Joost de Vries is eigenaar van productiebedrijf An Original Picture, managing director van post production trainingsprogramma Amsterdam Post Lab en kwartiermaker van de Ontwikkelinstelling Film en Audio Visuele Media.
Over NFF Extended
NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen. De vorm en samenwerkingspartners van deze bijeenkomsten zijn afhankelijk van de inhoud en het doel van de betreffende bijeenkomst.
NFF Extended
 
Call   030 - 2303800
Mail   info@filmfestival.nl
Volg ons
fb insta yt tw
Je ontvangt deze e-mail op 


Lees in ons privacy statement hoe wij omgaan met jouw gegevens.
afmelden?
 
NPO start  
deVolkskrant
vrienden Loterij